submit


(H. D. Kumaraswamy. (ei p vain HD) Ex-CM Karnatakan — ja poika Ex-PM H. D. Sukeltaa Gowda ja hänen näyttelijä vaimonsa, Radhika) (Kiitos Kuten näette nyt, että mikään ei merkitse enemmän roolimalleja Intian tyttöjen kuin asiat sisälläsi. Henkilö, joka olet. Se mitä he näkevät, Että on, miksi keskimääräinen Intialainen tyttö myös seuraa heidän jalanjälkiään ja milloin ja kuka kysyt he vastaamme sinulle sama asia, ja tämä asia vain:»Mikään ei ole enemmän houkutteleva kuin kaunis sielu, hyvä sydän ripaus classiness on hoitaa häntä, ja on rauhallinen charmia läsnä. Ulkonäöllä ei ole väliä.»Olin katsomassa elokuvan elokuvateatteri teatteri yhdessä äitini ja tädit. Elokuvan Sankari on henkisesti epävakaa luonne. Kukaan ei pidä häntä, paitsi hänen äitinsä. Muut henkilöt käyttävät häntä, kun hän on lahjakas jollakin osa. Hän rakastuu tyttö mielettömästi, koska yksi hänen ystävistään sanoi, että hän näkisi tyttö täysikuu päivä ja sitten hän olisi tullut normaali mies. Niin, henkisesti epävakaa sankari kidnappaa sankaritar ja pitää hänet hill top syrjäisellä alueella. Vaikka sankaritar on ärsyttänyt sankari aluksi hitaasti hän ymmärtää, että hän on viaton mies, ja myös on todella rakastunut. Hän hyväksyy hänen rakkautensa. Olen kehittänyt minun olin katsomassa elokuvaa yhdessä ystävien kanssa. Elokuvan sankari ja sankaritar pysyä samalla siirtomaa, samassa asunnossa ja päinvastoin tasainen. Sankaritar on hyvin lukea, tyylikäs ja erittäin kaunis. Sankari on paikallinen kaveri ilman vaikka asianmukaista koulutusta. Mutta, kun tapaat kaunis tyttö, joka päivä, saat sitä. RAKKAUS. Sankari rakastuu. Hän jahtaa sankaritar ilman häpeää. Hän vaanii häntä, tuijottaa häntä ja seuraa häntä kuin koira. Yksi hieno päivä, sankaritar tajuaa, sankari on todellinen rakkaus hänelle, koska joidenkin elämän tilanteissa. Hän elopes hänen kanssaan mäen asemalle. Te kaikki jo tietävät, mitä tapahtuu, hill station yleensä oikeassa. Olen kehittänyt minun olin katsomassa elokuvaa yhdessä minun toimisto kollegojen. Sankari elokuva on nimeltään king of romance Intiassa. Hän tulee eri näyttää elokuvassa. Nörtti katso kaveri on ujo, sisäänpäin kääntynyt ja ei puhu paljon. Muut macho katso kaveri on äänekäs suu henkilö ja hän flirttailee sankaritar ilman estoa. Eräs kollegani vakuutti minulle, että tytöt, kuten hänen romanttinen kuva vain. Olen kehittänyt minun hain ensimmäinen filosofia on tyttö, joka on hyvin kunnianhimoinen ja halusi aina mennä ja asettua U. S. olin ystäväni kanssa hänen neljä kuukautta. Se oli Helmikuuta illalla. Kuten tavallista, hän oli työ-tilassa. Kuten tavallista, en häirinnyt häntä ja alkoi puhua. Minä: (Sekava, mutta ihaili häntä, mieleni olettaa, että tämä tyttö on jotain erilaista — kaunis sekä ulkoa ja sisältä.) Olet niin ihana kova työntekijä neiti X. Miksi et voi asettua Intiassa? Intia tarvitsee kovaa työtä. Katso, mitä minulla on jäljellä syöminen non-veg. Voisitko asettua Intiassa? Minä: O. Mitä yhteistä. Me molemmat puhuvat samaa kieltä. Luulen, että meillä on hyvä rapport. Me matkustaa samalla bussilla joka päivä. Olet joskus odottaa minua. Ja olen aina odottaa sinua. Tunsin surullinen monta päivää(kuukautta vuotta). En voinut ymmärtää, mitä on hänen mielessään perustuu minun kypsyyttä tasolla tuolloin. Hän oli hyvin aito ja hyväksynyt minut sellaisena, kuin hänen ystävänsä. Mutta en voinut jatkaa. Hän on sopeutunut MEILLE nyt odotetusti yhdessä miehensä. Menin sairaalaan selkä-kipu kysymys. Ne varattu fysioterapeutin minulle ja pidin ensisilmäyksellä. Minun yllätys, hän oli myös minun natiivi. Tulimme toimeen hyvin nopeasti. Selkä kipu meni myös nopeasti pois kahden päivän kuluessa. Jälkeen kuukausi, teeskentelin, että minulla on vielä selkäkipu ja meni hänen yksityisellä klinikalla. Aloin käydä siellä säännöllisesti, koska se oli lähellä minun talo. Hän oli nuorempi fysioterapeutti tuolloin ja oli hyvin hermostunut, koska hän ei voinut selvittää asiaa. Soitetaan fysioterapeutti kuten Neiti Y. menin tapaamaan häntä yksi päivä. Minä: Niin, mitä. Kun poika näkee kaunis tyttö kuin sinä flirttailu tapahtuu luonnollisesti. Kuten lääkäri, sinun täytyy ymmärtää, että tämä (HUUTAEN) olin matkalla bussissa kohti minun natiivi. Se oli iltapäivällä aika. Tuulta oli niin hyvä, ja nautin siitä. Mutta mielessäni ajattelin, että miksi kaikki minun rakkaus tarinat ovat surkeasti epäonnistumassa. Olen aina uskonut, että hyvä kaveri romanttinen sydän saa tyttö. Mutta se ei näytä olevan totta. Tulin siihen tulokseen, että RAKKAUS EI TAPAHDU KUIN elokuvissa. On ja introvertti ja ujo ihminen, minä olen ollut erittäin vakava, kun ihmisten ymmärtäminen ja analysoimalla niitä. Tämä auttoi minua päästä joku aion vaalia koko elämäni, koko sydämestäni. Mitä tytöt näyttävät miehen naida häntä, riippuu tyttö itse. Sukupuolesta riippumatta, henkilö voi olla matala: vain etsivät ulkopuolella viehätys muille, miten paljon he ansaitsevat, miten heidän sosiaalinen asema vaikuttaa. Tai, joku syvä ennakkoluuloton: riippuen siitä, mitä on alla edessä toiset. Mutta olettaen, että tyttö ei lopulta näyttää, mitä on sisällä paketti pikemminkin kuin käärepaperi, tässä muutamia pistettä, että hän ll olla huomaamatta todella kova: niin, ja unohdin. Älykkyys. Ei, se ei ole paljon käsitellä astetta ansainnut — se on sosiaalinen tila. Mutta miten hän olisi käsitellä tosielämän tilanteissa, ja kuinka paljon tehokkaasti. Monet tytöt päätyvät naimisiin paljon vanhemman kaverit järjestää avioliitto. Intian kaltaisessa maassa, useimmat tytöt haluavat olla lääkäri, joten taka-jos he sanovat Ei. Ennen Kaikkea Poliitikot, Jotkut Babes, pari mukulat ja kaikki muut, jotka ajattelevat, että naiset ovat tehneet keittiöön ja voi päästä eroon patriarkaalinen ajattelutapa, mukana

About